Поштовани родитељи и старатељи,

Уколико сте заинтересовани за упис Вашег детета у нашу школу или само желите да се информишете око свих услова рада и начина функционисања ОШ “Иво Лола Рибар” можете нам се обратити позивом на наш контатк телефон сваког радног дана од 08:00 до 18:30 часова, као и путем електронске поште.

Родитељи чија деца имају место  пребивалишта које територијално не припада ОШ “Иво Лола Рибар” неопходно је попуне молбени образац за упис у први разред  који се налази на нашем сајту, а који можете и лично преузети у административној служби наше школе.

У први разред се уписује свако дете које до почетка школске године има најмање шест и по, а највише седам и по година.

 Родитељи ће бити у могућности да електронским путем одреде датум уписа детета у одређену основну школу преко Портала еУправа.

Родитељи тачан датум и термин уписа такође могу да обезбеде и доласком у нашу школу, уколико имају проблем са електронсим начином уписа.

Подаци о тачном почетку уписа првака у школску 2022/2023. годину биће истакнути на нашем сајту, онда када и званично као школа добијемо допис од Министарства просвете.

Психолог и педагог школе вршиће тестирање детета применом стандардних поступака и инструмената. Пре самог тестирања родитељи заједно са учеником имају пријатан уводни разговор са психологом или педагогом.  Тестирањем добијамо вредне информације које се односе на когнитивне способности и зрелост детета, његове специфичности, афинитете и таленте. 

ОВДЕ преузмите образац молбе за упис.

Scroll to Top